8 делотворни вежби за отстранување на подбрадокот и справување со брчките на вратот

За нашето тело да остане младо и затегнато, потребна е правилна исхрана и физичка активност.

Како визуелно да го смалите подбрадокот со шминка?

Подбрадокот за жал не може сосема да се скрие, но со помош на некои мејкап-трикови може визуелно да се смали.
Датум: 14 јан 2014
, Автор:

Необични трикови за убавина кои прават чуда

Брзо решение за оние мали проблемчиња што нè мачат секојдневно...

Како да се ослободите од здодевниот подбрадок?

Доколку сакате мазен врат и убава линија на вилицата треба редовно да правите вежби, кои бараат посветеност, но тие се едноставни и ќе ви одземат само неколку минути од денот.