Ова момче носи дреч зелен фустан на погреб. Еве зошто…

Пред да замине за Авганистан, британскиот војник Кевин Елиот на шега направил пакт со неговиот најдобар пријател Бери Делејни...
Датум: 09 сеп 2014
, Автор:

Како ќе реагирате ако ве поканат на сопствениот погреб?

Ги поканиле бесните возачи на нивниот погреб, а тие ја прифатиле необичната покана и си заминале со солзи во очите.
Датум: 15 апр 2014
, Автор:

Книга: „Амстердам“ – Јан Мекјуан

Трагичната судбина на нивната заедничка љубов ќе ги натера двајцата пријатели на морничав пакт, но чудните животни ситуации ќе ги натераат да се запрашаат колку можат да си веруваат еден на друг за судбината на сопствените животи?

Книга: „Ексклузивна приказна“ – Ферн Мајклс

Опуштена приказна за четири откачени баби кои купуваат пропаднат весник и неволјите во кои успеваат да се вовлечат...

Би платиле ли 1.300 долари за да ве киднапираат?

Доколку џебот ви е длабок и сакате да ја уништите монотонијата, имате ексклузивна можност да ѝ платите на француската компанија „Ultime Realite“ да ве киднапира, чисто онака за разонода.

Необични желби и тестаменти

Иако тестаментите вообичаено се користат за да се дефинира наследството, некои луѓе ги имаат искористено за политички цели или едноставно за да направат шега. Еве ги 10-те најчудни претсмртни...
Датум: 12 јан 2012
, Автор: