погледи | Кафе пауза

Фотографии од прекрасни погледи кои секој би сакал да ги има за време на изолација

Инспиративните описи на социјалните мрежи докажуваат дека изолацијата не е толку лоша кога можете да го гледате зајдисонцето од вашиот париски балкон или да се разбудите со поглед кон пенливото море во Бермуда.

Љубоморни сте што тој гледа во друга жена? Не треба да бидете, а еве и зошто…

Голем број од жените полудуваат кога нивните партнери меркаат други жени, но мажите откриваат дека таа љубомора нема никаква основа...

Најсилното женско оружје: 5 нешта кои сите мажи ги забележуваат за време на сексот

Ако сакате да доживеете незаборавно сексуално искуство, насочете го вашето внимание кон овие 5 детали кои се првите нешта кои секој маж ги забележува кај жените за време на сексот...

10 работи кои креативните луѓе ги прават различно, а не ни забележуваат

За креативните луѓе не постојат зборовите погрешно, лошо или гадно, туку само уникатни начини на изразување на секоја индивидуа.

Пролетно сонце и вљубени погледи

Најслатките романси се во пролет, а најжешките (и во метафорична и во буквална смисла) се во лето. Дали е од поленот или од пеперутките? Пролетта ги буди хормоните за љубов...
Датум: 14 апр 2013
, Автор: