повторување | Кафе пауза

Зошто имате повторливи соништа и што значат тие?

Иако нашите тела се во состојба на мирување за време на спиењето, нашиот мозок работи со цел да го подготви телото за следниот ден.

Гледате 111? 333? Тоа се ангелски броеви и низите имаат значење

Дали понекогаш здогледувате броеви кои се повторуваат каде и да погледнете?

Кое е значењето на броевите што се повторуваат?

Важно е да разберете дека е мала веројатноста постојано да ги забележувате истите брови што се повторуваат.

Дознајте кое е значењето на соништата кои се повторуваат

Ниту еден сон не може да исплови од несвесното доколку не постои некој проблем кој навистина постои во јавето.

14 начини да го манипулирате умот за да постигнете успех

Човековиот ум има меморија и потсвесно може да следи шаблони на размислување и однесување, па кога тие шаблони ќе преминат во навика, тешко е таа навика да се искорени.

Како до подобра меморија?

Ако прашате некого како да ја подобрите меморијата, најверојатно ќе добиете одговор – со повторување. Но, ако сакате да запомните нешто брзо и целосно, тоа не e единствениот начин.

Интензивен тренинг по скали за фантастично тело

Методот на вежбање е кружен, што значи дека ги повторувате сите вежби по ред, 4 пати. Овој тренинг ќе ви одземе околу 30 минути дневно, а можете да го правите во вашата куќа или во влезот на вашата зграда.