Астро-значење на деновите во седмицата

Погледнете за што е најпогоден секој ден и организирајте ги вашите активности според тоа.
Датум: 24 феб 2014
, Автор:

Како да се справите со работата која ја мразите

Одлично би било доколку сите имаме креативна работа која максимално нè исполнува и каде што шефот и колегите се фантастични. Сепак во реалноста, голем број луѓе не ја работат нивната работа од соништата...
Датум: 15 ное 2011
, Автор: