Плутон | Кафе пауза

Што ќе ни донесе младата Месечина во Риби на 2-ри март?

Дали конечно ќе се соочиме со она што долго време било скриено во нашето срце, ум и душа?

Што носи владеењето на ретроградниот Плутон во следните 6 месеци?

Ретроградното движење на Плутон започна на 27 април, а оваа планета е поврзана со моќта, авторитетот, егото и тајните.

Ретроградниот Плутон ќе има големо негативно влијание врз овие 3 хороскопски знаци

Ретроградното движење на Плутон започнува денес и ќе трае до 10 јуни, што значи дека до израз доаѓа темната страна на вашите сексуални желби.