Нема извинување: Единствената машка навика која сите жени ја сметаат за одвратна

Според добиените резултати, за оваа навика едноставно нема никаков изговор.

Како настинката навистина се пренесува?

Еден од водечките истражувачи Рон Еклс изјавил дека настинката не треба да застане на патот на романсата бидејќи таа не може да се пренесе преку бакнеж.

Сè што не сте знаеле за бакнувањето

Преку бакнувањето не само што со партнерот си разменувате плунка, туку и носна слуз, вируси, хормони и 1 милијарда бактерии... :)

Свежо овошје за бели заби

Доколку посакувате да имате бели и здрави заби, овие видови овошје можат да ви помогнат да си ја остварите целта. Тие не само што се вкусни, туку гарантираат и блескава насмевка.

Интересни факти за устата

Јазикот е единствениот мускул кој е прикачен за телото само со едниот крај.
Датум: 10 јан 2012
, Автор: