плима | Кафе пауза

Ваденско Море: Уникатно место на Земјата што изгледа различно секој ден

Морето се повлекува двапати на ден и остава огромни калливи пространства, со ширина до 40 километри.

Фантастична песочна уметност

Само со гребло и малку имагинација, Андрес Амадор создава перфектни уметнички дела во песочните плажи. На еден пејзаж работи со часови, а можност да ужива во истиот има само неколку мигови, пред да надојде плимата и да го избрише.
Датум: 30 мар 2012
, Автор: