12 работи кои ги знаат само луѓето кои ви ја плеснуваат вистината директно в лице

Тие ништо не одмолчуваат, не прават тактики кога да соопштат нешто, туку вистината ви ја плескаат директно в лице.

4 многу талентирани луѓе играат верзија на „Сол макарон“ додека истовремено пеат

Што се случува кога ќе се спојат четворица многу талентирани музичари и игра од детството во која се плеска со рацете? Го добивате ова – еден од најневеројатните музички настапи кои некогаш сте ги виделе.
Датум: 03 сеп 2014
, Автор: