Мачки кои умешно докажуваат дека секаде може да ги собере

Од која и причина да се напикале овие мачки во тесни предмети, дефинитивно докажуваат дека колку и да се големи, секаде може да ги собере. :)
Датум: 20 феб 2014
, Автор:

Последните мигови од животот

...пред да станат оброк за посилниот.