Интелигентно куче користи лисја како платежно средство

Секој барем еднаш во животот слушнал дека „парите не растат на дрво“. Но ова изгледа не важи за едно кученце.

Градови и држави кои ќе ви платат за да живеете во нив

Секако, станува збор за градови и држави во САД.

Ако нешто морате да платите со својот мир, тогаш тоа е премногу скапо!

Понекогаш, најтешките рани не се оние кои ги добивате од другите, туку оние со кои вие самите си наштетувате.

13 моменти во кои ќе се почувствувате како возрасна личност

Можеби во душата сè уште сте мали деца, но светот на возрасните е точно на прагот од вашиот живот. Затоа погледнете ги овие 13 моменти во ќе се почувствувате како возрасна личност.

Кога се сака, сè се може: Млади луѓе објаснуваат како плаќаат за своите патувања

Генерацијата Y или Millennial е генерацијата на млади луѓе кои патуваат повеќе од која било друга генерација.

Топ 10 работи за коишто луѓето повеќе не плаќаат

Клучниот збор кој во последно време многу често се поврзува со интернетот е „бесплатно“. Па, како би можеле да се заработат пари од бесплатни работи? Останува на компаниите сами да си откријат начин, додека пак за останатите...
Датум: 14 јан 2012
, Автор: