Јапонско село во кое не живеат само луѓе

Јапонскиот град Химеџи е најпознат по својот дворец, но тоа не е единственото нешто заради што е посебен. Имено, во едно од околните села, Окухарима, нема многу живи жители, но има околу 100 плашила.
Датум: 11 сеп 2014
, Автор:

Најстрашниот трик за Ноќта на вештерките

Како би реагирале доколку еден ден додека опуштено шетате низ парк, зад вас ви се појави мрачното страшило кое ја симболизира смртта?