5 парчиња женска облека кои мажите сметаат дека се чудни

На момците многу нешта им се чудни – женската мода, шминка, диетите... На кратко, жените во целост.

Станче во Париз во кое оптимално се искористени неговите 16 м2

Овој стан навистина воодушевува, особено што целиот тој простор е всушност поранешна бања од еден поголем простор за живеење.
Датум: 04 дек 2013
, Автор:

Истражувајќи го светот преку неверојатни фотографии

Фотографии на тема: „Како фотографирањето може да ни помогне да го истражуваме нашиот свет кој постојано се менува?“

Како да влезете во езеро, а да не се намокрите?

Во Австрија постои едно живописно место, каде што посетителите имаат прилика да се движат низ езерце, без да се намократ ни капка.

Орсос – вашиот личен остров кој плови

Овој концепт дефинитивно привлекува многу внимание и може да биде одлична замена за вила или хотел.

Чевлите го откриваат карактерот на девојките

Без разлика дали преферирате рамни чевли или високи потпетици, изборот на чевли го открива вашиот карактер повеќе отколку што мислите.
Датум: 18 мар 2012