Сите тајни на пластичните хирурзи: „Понекогаш мислиме дека сте луди!“

Колкупати досега сте се запрашале дали естетската хирургија е навистина делотворна? Одговорите ви ги даваат експерите од оваа професија!

Кожата во која живеам (The Skin I Live In)

Филм за вечната потрага по совршенство и за ужасните животни судбини...
Датум: 05 феб 2012
, Автор: