планетата Земја | Кафе пауза

Занимливи факти за Тихиот Океан кои можеби не сте ги знаеле порано

Дали знаете колкава површина зафаќа Тихиот Океан?

5-те најдобри намирници за заштита на животната средина

Денот на планетата Земја е одличен потсетник за тоа која храна е добра кога станува збор за зачувување на животната средина.

30 интересни факти за планетата Земја што ќе ве остават без здив

Дали знаевте дека секоја секунда се раѓаат по четири бебиња во светот и дека океаните кријат речиси 200.000 различни вируси?