Забавен тест: Дали сте пијани?

Зошто гледањето во оваа слика е толку тешко?

20 типови момци што секоја девојка ги запознава на забава

Забавите се луди. Таму може да сретнете сè и сешто. Овие момци ги среќавате на секоја забава, без исклучок.
Датум: 22 авг 2014
, Автор:

Само уште едно пиво

Кој во животот барем еднаш испил повеќе отколку што требало, дефинитивно знае што е проблемот со балансот на човекот во ова видео...

10-те најважни правила за пијанење

Пиеме за да се развеселиме. Пиеме од тага. Пиеме и за да „утепаме“ време. Но, од која причина и да пиеме, мора да ги знаеме 10-те правила за пијанење.
Датум: 11 јан 2013
, Автор:

Урнебесно смешни цитати

„Се бања оној што го мрзи да се чеша.“
Датум: 09 дек 2012
, Автор:

Алкохолот прави да престанеме да се срамиме од нашите постапки

Голем број детални скенирања на мозокот, откриле дека алкохолот, не нè тера да се однесуваме лошо, туку само...

7 ситуации во кои не треба да праќате СМС-пораки

Пред да пратите некому СМС-порака, земете ги предвид овие 7 ситуации во кои најбезбедно би било доколку не притиснете „send“.