Запознајте го малиот питбул кој успеал да се избори за својот живот и покрај сите потешкотии

Најтешките 3 месеца поминале и сега Саша станува сѐ посилна секој ден.

10 факти кои ќе ви го сменат мислењето за одредени животни

Сите знаеме по нешто за животните, но најчесто тоа се само површни познавања. Затоа сме склони кон создавање на стереотипи за нивниот карактер и можности.