Рамен пирсинг: Нов тренд во кој ќе се заљубите на прв поглед

Суптилен, едноставен и апсолутно неодолив!

Нов неодолив тренд: Пирсинг на увото во форма на срце!

Најновиот пирсинг тренд кој го пронајдовме на социјалните мрежи е таканаречениот „heartilage“, а за што точно станува збор дознајте во продолжение.

Традиционална дама, модерна девојка или бунтовничка: Вашиот накит го открива вашиот карактер

Дали сте знаеле дека видот на накитот кој го сакате може многу да открие за вашата личност? Одредете го вашиот вкус за накит и проверете како тој ве дефинира.
Датум: 19 сеп 2014
, Автор:

Куса историја на пирсингот

Пирсинг-културата е позната уште од древни времиња. Првите податоци за неа датираат 4.000-5.000 години пред нашата ера.
Датум: 13 апр 2012
, Автор: