Пирин Експорт | Кафе пауза

Сауна за поубав живот!

Сауната овозможува нормализирање на крвниот притисок, ги намалува болките во мускулите и зглобовите.
Датум: 21 окт 2017
, Автор:

Инвестирајте во сауна за подобар имунитет на организмот

Сауната позитивното влијание врз општата состојба на духот и телото. Помага при намалување на напнатоста и стресот, а ја подобрува и циркулацијата на крвта.
Датум: 28 сеп 2016
, Автор: