Неодоливи мачки во улога на пин-ап девојки!

Погледнете ги овие неверојатни споредби и самите донесете одлука дали пин-ап стилот подобро им стои на девојките или на мачките.

Мачки кои позираат како пин-ап девојки

Време е да ги споредиме овие слатки влакнести суштества со жените. :)
Датум: 29 ное 2013
, Автор:

Модерни пин-ап убавици позираат во фустани од млеко

Лондонскиот артист Jaroslav Wieczorkiewicz направил модерни интерпретации на класичните пин-ап девојки, со помош на хај-спид течна фотографија.

Летни колоритни фотографии инспирирани од девојките во педесеттите

Фотографии кои нè потсетуваат дека природната убавина е вистинска и нè тера да уживаме во убавите искуства кои ни се случуваат.
Датум: 07 јул 2013
, Автор: