Пиксар | Кафе пауза

Новиот анимиран филм на Пиксар сигурно ќе ви ги стопли срцата

Визуелноста е многу добра, ликовите се добро нацртани и филмот дефинитивно ја пренесува својата порака.

Илустрации во сеќавање на Стив Џобс

Овие илустрации доаѓаат од неговите фанови ширум светот. Сите тие искажуваат почит кон човекот кој направи револуција во дигиталната индустрија.

Приказна за играчките 3 (Toy story 3)

Возбудлива, комична авантура за единството и пријателството... Филмот заслужено ги доби и Oскарите за најдобар анимиран филм и за најдобра оригинална песна за оваа година, а неговата заработка и пофалните зборови од критичарите...

Кога денот и ноќта стануваат пријатели

Оваа приказна е производ на студиото Пиксар. Филмот ја имаше својата премиера лани летоска, заедно со познатиот „Приказна за играчките 3“, а претставува нешто досега невидено од Пиксар, спој на 2Д и 3Д анимација. Уживајте!
Датум: 18 фев 2011
, Автор: