Сте се запрашале ли некогаш зошто тетоважите се трајни?

Тетоважите се голем дел од секоја светска култура.

Чудо на природата – неверојатни албино животни

Уникатните албино животни со неверојатна бела боја и ден денес се најголемата атракција во зоолошките и циркусите насекаде низ светот.

Големиот призматичен извор – колоритно чудо на природата

Најголемиот геотермален извор во Америка може да ве маѓепса со своите бои кои наликуваат на прекрасно виножито.
Датум: 10 мар 2012
, Автор: