Композитор го компонира звукот на електричните модели на Ауди

Ауди ангажираше композитор за да создаде вештачки звук за бесшумните мотори на нивните електрични модели...

Реклами на улица

Погледнете како изгледа герила маркетинг на дело на улиците низ светот.