Дознајте што ве очекува во годината на Петелот: Краток и прецизен хороскоп за 2017-та година

Петелот е симбол на Сонцето, бидејќи од најраните утрински часови со своето пеење го започнува денот.

Како зборуваат животните во различни земји?

Петелот не кукурика исто во секоја земја на светот.

Интересни новогодишни традиции

Ако за најлудата ноќ планирате да заминете надвор од земјата, немојте да се изненадите ако наидете на некоја од следните традиции.
Датум: 22 дек 2011
, Автор: