Внимание! Штиклите се опасни по живот!

Женските нозе изгледаат фантастично во чевли на високи штикли. Тие со нивната висина може да ја подигнат и вашата самодоверба. Но, ова не значи дека треба да го жртвувате своето здравје поради тоа.

Намалете ја болката во стапалата врзувајќи ги врвките на поинаков начин

Болките во стапалата можат да бидат предизвикани од притисокот кој го создаваат врвките на одреден дел од нив.
Датум: 11 дек 2011
, Автор: