Петар Пан | Кафе пауза

Синдромот Петар Пан

Едно е да те држи детскиот жар и елан за живот, друго е да одбиваш да пораснеш. На 25 години излегува со женска, а се однесува како да излегол со мајка му за да му купи сладолед и автомобилче.
Датум: 07 апр 2013
, Автор:

12 анимирани филмови од Дизни кои никогаш нема да ги заборавиме

И по 80 години, анимираните генијални дела на Волт Дизни сè уште се едни од најгледаните во светот. Почнувајќи од 1937 година, па сè до денес снимени се околу 50 неверојатни филмови...