На овој начин нема шанси да погрешите во одредувањето на обликот на вашето тело

Иако некои ќе кажат дека тоа е лесно да се одреди, поголемиот дел од жените не можат да кажат каков е обликот на нивното тело.

Идеални вежби за вашата градба на тело

Извлечете го максимумот од вежбањето, прилагодувајќи го тренингот според вашата градба. Според оваа поделба ќе можете да видите на кој дел од вашето тело треба да му обрнете внимание.