песна | Кафе пауза - Part 9

Посакај

Посакај да сум пролет, и ќе расцутам во твојата градина. Посакај да сум росен цвет, и секое утро ќе ме гледаш под прозорец.
Датум: 08 ное 2011
, Автор:

Оваа есен

Талкам, мечтаејќи по Тебе. Не, не се уморив да се уништувам себе. И, не знам која есен е по ред, одамна јас престанав да ги бројам годините. Ти си запишан во моето срце, и твоето место не е во спомените!
Датум: 06 ное 2011
, Автор:

Неверојатна музичка изведба: прекрасен глас, чело и битбокс

Најголем хит на Антониет Коста е песната „Void of a Legend“, во изведба со виолончелистот Кевин „K. O.“ Олусола.

Една поинаква изведба на „Hey Ya!“ од Outkast

Погледнете ги слатките Џереми и Џастин како играат и пеат (до душа само едниот од нив) на песната „Hey Ya“ играјќи ја играта Just Dance 2 на Nintendo Wii. Многу се смешни :)
Датум: 25 јул 2011
, Автор:

Прекрасниот свет на Ден Бергланд

Уметникот Ден Бергланд, го заменил платното со големо парче стакло. На него ги сликал своите дела, додека истовремено ја слушал песната What a Wonderful World. Како резултат на тоа, патем е создадена прекрасна видеоприказна.
Датум: 12 мај 2011
, Автор:

Песна за пријателите на Фејсбук

Оригинален видеоклип во кој се опејуваат различни видови пријатели кои сите ги имаме на најпопуларната социјална мрежа Фејсбук...

Слушалки од Маршал

По долги 50 години производство на исконските засилувачи (појачала) во рок индустријата, Маршал Ампс официјално ја претстави својата нова линија наменета за приватно слушање - слушалките Marshall.
Датум: 29 дек 2010
, Автор:

„Ќе ја убијам“

Девојки, ви се има ли случено некоја друга да ви го украде момчето од вашите соништа, со кого планиравте да ја искусите „совршената љубов“?
Датум: 29 ное 2010
, Автор: