песимист | Кафе пауза

Што треба да знаете ако вие сте оптимист, а партнерот е песимист?

Сосема е возможно оптимист и песимист да имаат убава романса, сè додека и двајцата се подготвени да бидат барем малку флексибилни.

Неинспиративни цитати од најпесимистичкиот Инстаграм профил на светот

Дали имате тежок ден? Не грижете се, ние имаме нешто што ќе ви помогне да се расположите. Или не?!

5 знаци што покажуваат дека сте песимист

Песимизмот е особина која значително може да влијае на вашето секојдневие, па и на целиот ваш живот.

Дознајте дали сте оптимист или песимист: Оваа поема ќе го открие вашиот вистински поглед кон светот

Онаа верзија од поемата што ќе ви делува пореалистична и вистинита ќе ја открие вашата вистинска природа.

Психолошки тест: Дали сте оптимист или песимист?

Дали вашата чаша е половина полна или половина празна? Дали секое утро очекувате сонце или дожд? Дали верувате во најдобриот исход или секогаш го очекувате најлошото?

14 знаци кои укажуваат дека сте оптимистички песимист

Луѓето најчесто се делат на оптимисти и песимисти. Но, вие не се пронаоѓате во оваа категоризација...

13 причини зошто е добро да се биде песимист

Доколку некој ве извиси, ОК ви е бидејќи и онака немавте некои преголеми очекувања од таа личност.

Мрчала vs. среќни луѓе

Кога таткото ќе донесе кученце дома децата се радуваат Но, наместо да се радуваат, треба да сфатат дека за некое време ќе останат без кученцето, зашто со сигурност нешто ќе му се случи.
Датум: 27 мај 2012
, Автор:

Карактеристики и навики на најдобрите пријатели

Без разлика дали се работи за прошетка во паркот, филмски викенд маратон или вечерно излегување, сите ние секојдневно сме опкружени со нашите пријатели...