Знаењето е венец на главата, а богатството јарем на вратот: Персиски поговорки и мудрости

Прочитајте ги следниве персиски мудрости кои кријат длабоки вистини за човечкиот живот...

Како изгледа еден обичен ден на жена која чува 12 мачки?

Сите овие мачиња се неодоливи и грациозни, но имаат и еден куп потреби и желби кои мора да бидат исполнети за да бидат задоволни.

Како да успиете 3 мали мачиња?

Ова видео ќе ви даде доза позитивна енергија, која ќе ве расположи овој понеделник.