Галичник, нови млечни производи на пазарот

„Галичник“ е името на новите млечни производи на малопродажниот пазар. Овчо галичко сирење и овчи кашкавал во индивидуално пакување се двата нови производи од млекарницата Галичник, којашто е во сопственост на Перминдекс Групацијата.
Датум: 10 дек 2013
, Автор: