Шнолите во облик на пеперутка се враќаат во мода, но изгледаат многу подобро отколку во 90-тите

На модната сцена се враќаат овие ретро аксесоари за коса, а еве како тие изгледаат во својот малку поинаков облик.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #25

Совршена уметност во шолја полна со штотуку сварено кафе. Има ли подобар начин за започнување на денот? Одличен сервис за кафе, пеперутка во филџан, сосема доволно пена и многу кафен простор за вашите икони.
Датум: 21 мар 2011
, Автор: