Едно пени – доволен почетен капитал за бизнис

На почетокот од оваа година Англичанецот Лук Сеил од Брингтон решил да провери за што сè може да ја замени својата стара паричка од едно пени изработена во 1987 година.
Датум: 21 феб 2011
, Автор: