Џабе ви е искуството: Нема добар секс без овие 5 правила!

Понекогаш изгледа ги забораваме дури и основите на добриот секс поради екстраваганцијата и експериментите. Овие 5 правила никогаш не треба да ги заборавите.

Како безболно да ја изгубите невиноста и да уживате во првото сексуално искуство?

Основното нешто што секоја девојка мора да го знае за да се чувствува добро е дека го прави тоа со вистинскиот партнер, а не со кого било.
Датум: 20 феб 2015
, Автор:

21 работа која можеби досега не сте ја знаеле за сексот

Иако можеби мислиме дека сме доволно информирани за сексот и сè во врска со него, различни истражувања секојдневно пронаоѓаат и докажуваат нови работи. Следниве 20+ работи се наоѓаат сигурно на таа листа.

Кинеска деветка: Нова секс-поза која ги излудува жените

Доколку ви здодеаја мисионерската и кучешката поза, ова е една егзотична секс-поза која може целосно да ви го освежи сексуалниот живот.
Датум: 07 мар 2014
, Автор: