Пекабеско | Кафе пауза

Фејсбук акција на Пекабеско: Секој твој лајк помага!

Од компанијата ги повикуваат Фејсбук корисниците да ја поддржат страницата на Пекабеско и со секој нов лајк да донираат по 3 денари наменети за пакети на храна за социјално загрозени семејства.
Датум: 11 сеп 2015
, Автор: