Нимфа пее во придружба на пијано

Сме виделе многу слатки животни кои изведуваат разни музички точки, но ова е веројатно едно од најслатките. Папагалчето на видеото ја пее музиката од филмот „Мојот сосед Тоторо“, додека е придружуван со пијано. Пре-слат-ко! :)
Датум: 17 јун 2013
, Автор:

Папагал растура во дабстеп

Папагалот Харви е цар за дабстеп перформанс. Застанат на показалец, тој умешно ги фаќа длабоките бас ритми и специфични брмчења, и тоа и со глас и со стас.
Датум: 17 јан 2013
, Автор:

Преслатко девојче пее во дует со својот татко

24-годишниот Жорже Нарваез, кој е разведен млад маж со две мали дечиња, решил со неговата преслатка 6-годишна ќеркичка Алекса да пее во дует, снимајќи се во домашна атмосфера од удобниот кауч.

Момче кое пее исто како Шакира

Родолфо Бургос од Чиле, на телевизиското шоу за таленти „Yo Soy“, оригинално ја имитира пејачката Шакира.

Роботот HRP-4C кој има убав вокал, научи и да танцува

Делејќи ја сцената со 4 девојчиња, човеколикиот женски робот, висок 155 cm ги покажа своите таленти на натпреварот за дигитални изложби во Токио.
Датум: 28 окт 2010
, Автор: