9 креативни начини да ја користите вашата пегла за коса

Добијте впечатлив изглед со помош на вашата пегла за коса.

Еве со какви маки се соочуват девојките кои секојдневно ја исправуваат косата

За некои девојки пеглањето на косата е подеднакво важно како и миењето на лицето...

Едноставен трик за прекрасна брановидна коса

Само неколку минути ве делат од совршената фризура...

Најчести грешки при употреба на пегла за коса

Можеби се обидувате што помалку да ја оштетувате вашата коса при користењето на пеглата, но тоа не значи дека внимавате на сè.
Датум: 24 мај 2013
, Автор:

6 навики со кои несвесно ја оштетуваме косата

На нашата коса никогаш не ѝ е доволно нега. Ова се 6 најчести примери за несвесни грешки со кои го нарушуваме здравјето на влакното...