Не заборавајте да се грижите за себе! Вие не сте ѕвезда што паѓа!

Додека светот му се восхитува на вашето блескаво присуство, исцрпеноста во вашите очи ги открива границите на вашата енергија.

Како да преживеете смртоносен пад од голема висина?

Повеќето од нас најверојатно нема да се најдат во ситуација каде што би имало можност да паднат од голема висина, но добро е да бидеме свесни дека тоа се случува многу почесто одошто мислиме.

Корисни совети: Што да правите доколку падне лифтот во кој се наоѓате?

За жал, никој на овој свет не може да биде целосно безбеден.

12 секојдневни битки со кои се соочуваат само несмасните девојките

Доколку и вие сте познати по својата несмасност, тогаш без сомнение ќе се пронајдете во дел или пак, во сите овие точки.

5 спасоносни трикови за сигурно одење по заледените патишта

Држете се до овие правила и трикови за да ја совладате вештината на одењето по мразот и да ги избегнете паѓањата!

Научниците откриле зошто лебот секогаш паѓа на намачканата страна

На сите ни се случило понекогаш лебот да ни падне од рака и да се преврти на намачканата страна. Научниците го имаат одговорот на оваа мистерија.

Најсмешните паѓања на свадби во 2012 година

Погледнете ја оваа компилација од најсмешни ситуации кои им се случиле на младоженците и нивните гости во минатата година и насмејте се до солзи. :)

Работи од кои се срамиме кога сме во јавност

Секој од нас се посрамотува по 4 пати дневно – открива едно најново истражување. Помеѓу работите кои ни предизвикуваат црвенило на образите, спаѓаат заборавањето на нечие име, судир со уличната светилка...

Смотани дедо мразовци

Да се надеваме дека оваа Нова година дедо мразовците ширум светот, ќе имаат помалку проблеми од овие на видеото, бидејќи во спротивно никој нема да добие подароци. :)