Приказна која ќе ви го промени животот: Кој е посреќен, враната или паунот?

Никој не е ниту толку среќен, ниту толку несреќен колку што мисли.

Како ќе изгледаа познатите пејачи ако беа птици? :)

Исклучително забавен сликовит приказ на познатите пејачи, споредени со нивните птици-двојници, со кој ќе сакате да ја стартувате седмицава :)