Патување низ времето со помош на Фотошоп

На концерт на Елвис Присли, бекстејџ со Мерлин Монро... само посакајте и таму сте. :)

Преку интернет изберете до кого ќе седите во авионот

Холандскиот авиопревозник „КЛМ“ ќе им овозможи на патниците преку Фејсбук и Линкдин да бираат кој...
Датум: 19 дек 2011
, Автор:

Патнику

Еј ти, патнику, надалеку што одиш, знам не можеш со себе да ме водиш во заборав, каде го нема тој лик, каде ќе излечам срце за миг, каде таа насмевка нема да ме пече, тој поглед длабок нема да ме сече..
Датум: 30 јун 2011
, Автор: