Син рај што ги збунува научниците: Уникатен феномен за кој никој не ја знае причината

Зелените водопади кои паѓаат над црни карпи формирани по ерупција на лава, чистите езера, вулканите, шумите и глечерите, се само некои од атракциите што ве очекуваат.