Како да развиете фотографско памтење за 30 дена?

Сите сакаат да можат да памтат сè што ќе видат. За жал, не сите се раѓаат со таква способност. Со овој трик, ќе ги стигнете оние со добра фотографска меморија, за само 30 дена.
Датум: 03 јул 2012
, Автор: