Тиго Фајнанс е нов ексклузивен партнер на Пасворд Продакшн за претстојната фестивалска сезона: Д-Фестивал оваа година со Tigo Challenge зона

Финансиското друштво Тиго Фајнанс и продукциската куќа Пасворд Продакшн го најавија своето ексклузивно партнерство за претстојните Д Фестивал, Green Beach фестивал, Таксират и Skopje Beer Fest.
Датум: 11 јул 2019
, Автор: