44-годишен Индиец го освои Интернетот со неговите урнебесни имитации на познатите личности

Погледнете ги неговите најуспешни пародии на познатите личности кои несомнено ќе ви го подобрат расположението...

Овие мажи прават пародија на популарните женски фотографии и нивните верзии се многу подобри од оригиналите!

Нема сомнеж дека ќе ве насмеат до солзи, без разлика дали сте машко или женско.

Смешното продолжение на краткиот филм „Paperman“

Доколку веќе го гледавте кусиот анимиран филм „Paperman“ на Дизни, кој оваа година беше награден и со Оскар, тогаш вреди да се погледне и продолжението направено од „College Humor“.

Догстер – најоткачената пародија на најавната шпица на Декстер

Утринската рутина на популарниот сериски убиец Декстер Морган (Мајкл Хол), прикажана преку слатко кученце...
Датум: 02 ное 2012
, Автор:

Музичка пародија на популaрната ТВ серија „Живи мртовци“

Во пародијата на Виџeј Назарет страшните зомбија знаат и да пеат и танцуваат. Уживајте во најзабавниот прогон досега. :)
Датум: 24 окт 2012
, Автор:

Сосема откачени илустрации

Насмејте се со делата на Ben6835, илустраторот со одлична смисла за хумор.
Датум: 29 авг 2012
, Автор:

Пародија за животот на една самостојна модерна жена

Начинот на кој таа се справува со своите сериозни обврски ќе ве насмее до солзи, иако таа е сериозна, со изградени ставови и поставен авторитет врз другите колеги.

Најпопуларните канали на Јутјуб

Еве ги најпертплатените канали на Јутјуб со најмногу гледани видеа. Она што ќе го најдете на нив е со сигурност производ на индивидуален потфат и големи идеи.
Датум: 23 ное 2010
, Автор: