Парк Резиденс | Кафе пауза

Започна продажбата на апартмани и изнајмување на деловен простор во статусниот комплекс Парк Резиденс

На локација со многу зеленило, просторност и светлина, во скопскиот градски парк!
Датум: 09 мај 2014
, Автор: