Видео од кое ќе ви се пресечат нозете: адреналински паркур во прво лице

Видео кое со сигурност ќе ви го зголеми нивото на адреналин и од кое ќе ви се пресечат нозете.

Супер Марио во вистинскиот живот

Зад вештачките мустаќи на ова видео се кријат лицата на Кристијан Расел и Рони Шалвис, љубители на паркурот.

Возбудлива паркур галерија: кој вели дека луѓето не можат да летаат?

Паркурот официјално не е призаен како спорт, но никој не може да негира дека за да се практикува неопходно е добро да се развијат телото и умот.

Паркур во Македонија

Паркур (француски: parkour) е вештина на движењето чија цел е да се стигне од точка А до точка Б што е можно побрзо и покреативно поминувајќи ги сите препреки што стојат на патот.
Датум: 17 апр 2012
, Автор: