30 работи за кои не сте свесни дека и другите ги прават

Мислите дека сте многу чуден човек? Точно, сите ние сме чудни, а овие начини на однесување го потврдуваат тоа. :)

Наместо автомобил паркирале детска количка, зашто им се може!

Едно австралиско семејство своето паркинг место го држи со пластична количка-играчка за деца. :)

Паралелно паркирање

Yum Yum е креативно студио од Лондон кое е составено само од двајца луѓе, Beth Algieri и Jonny Plummer. И двајцата се креативни директори и како што велат и самите, обожаваат да креираат нови и возбудливи работи.
Датум: 07 јун 2011
, Автор:

Игра на неделата: Паркирање

Во оваа интересна игра вашата задача е да го паркирате возилото во обележаното паркинг место. За движење ги употребувате само стрелките и на секое ниво имате три шанси да го поминете.