Најлошиот вид луѓе на светот

Колку пати ви се случило да не можете да паркирате пред маркетот затоа што на тоа место стои количка за пазарување?

Еве зошто не треба да се задевате со куче затворено во автомобил

Ова смешно анимирано видео е дело на студиото за анимација Birdbox, кои по подолга пауза повторно се решија да изненадат со кусо филмче.