Романтичен хотел во Парга кој ќе ги разбуди вашите сетила

Вгнезден покрај плажа, крај кристално чистите сини води на Јонското Море и обиколен со маслинови и цитрусни дрва во заливот Лихнос, „Lichnos Beach“ е фантастичен хотел со 4 ѕвезди во Грција.