9 паразити што можеби веќе живеат во вашето тело

Паразитите се организми кои живеат на друг организам и се хранат од него. Погледнете кои се нјачестите паразитски инфекции и кои се нивните симптоми.

19 знаци дека во вашето тело живеат паразити и како да се ослободите од нив

Првото нешто што треба на го направите во ваква ситуација е да ја подобрите функцијата на вашиот имунолошки систем, а потоа да се ослободите од паразитите.

Ослободете се од вошките на едноставен и природен начин

Без разлика на нивото на лична хигиена, тие може да се појават кај секого, затоа не треба да се бара виновникот, туку да се работи на решавање на проблемот.
Датум: 29 мај 2015
, Автор:

Поучна приказна: Луѓето сакаат да живеат како паразити

Некогаш не така одамна си живеела една среќна мравка која секој ден доаѓала прва на работа. Била вредна и весела...

Послаби за 3 седмици: Во цревата можеби имате дури 15 кг отрови. Време е да ги исчистите!

Познато е дека за ослободување од многу болести доволно е да се исчистат цревата од слузот, фекалните наслаги и други паразити.
Датум: 26 сеп 2014
, Автор: